5 نکته برای افزایش شارژدهی باتری گوشی اندرویدی

ساخت وبلاگ

امکاناتی که به واسطه گوشی های هوشمند (Smart phones) در اختیار شما قرار گرفته اند به قدری هستند که بسیاری از امور روزمره را با آنها انجام میدهید. اما در کنار دریایی از امکانات، یک نگرانی بزرگ وجود دارد و آن مدت زمان “#شارژدهی باتری” است که شاید مهمترین دغدغه ی کاربران گوشی های هوشمند اندرویدی و iOS میباشد.

گرچه مدت زمان شارژدهی باتری #گوشی اندرویدی به عوامل مختلفی مانند ظرفیت باتری، اندازه و کیفیت صفحه نمایش، قدرت سخت افزاری دستگاه و… بستگی دارد اما با بهینه سازی تنظیمات، میتوانید تا حدودی مصرف باتری را کنترل کرده و بهترین نتیجه ی ممکن را از امکانات دستگاه بدست آورید.

افزایش میزان شارژدهی گوشی اندرویدی

چگونه مصرف باتری را در گوشیهای اندرویدی بهینه سازی کنیم؟

بهینه سازی شارژدهی باتری، به الگوی مصرف شما از گوشی هوشمندتان، ظرفیت باتری و اندازه ی صفحه نمایش گوشی بستگی دارد. در ادامه تنظیماتی که میتوانند به نگهداری شارژ بیشتر در گوشی هوشمند شما کمک کنند توضیح داده شده اند.

1 امکانات رادیویی نظیر Wi-Fi، بلوتوث، NFC و داده ها

روشن گذاشتن امکانات رادیویی زمانی که به آنها نیازی ندارید به طور چشمگیری مصرف باتری را افزایش میدهند. بهتر است زمانی که از آنها استفاده نمیکنید خاموششان کنید.

  • Wi-Fi
  • Mobile Data/ 3G/ 4G
  • Bluetooth
  • NFC
  • GPS و Location

تنظیمات قسمت Location

* اگر برای اجرای یک اپلیکیشن نیاز به همیشه فعال بودن Location داشتید، بهتر است تنظیمات Location را بر روی Battery Saving قرار دهید. (Settings->Location)

2 محدود کردن همگام سازی یا Sync

همگام سازی (Sync کردن) حسابها به صورت لحظه ای یکی دیگر از موارد اتلاف انرژی باتری گوشی است. زمانی که این گزینه فعال باشد، گوگل به صورت اتوماتیک و هر چند دقیقه تمام حسابها را بررسی میکند. محدود کردن تعداد دفعات همگام سازی و یا قرار دادن آن در حالت دستی میتواند به ذخیره ی باتری کمک کند. (Settings->Accounts & Sync)

3 بررسی اپلیکیشنهای پرمصرف و درحال اجرا

بسیاری از اپلیکیشن ها با زدن دکمه ی Home یا دکمه بازگشت (Back) به صورت کامل بسته نمیشوند و در پس زمینه و یا در حافظه به صورت فعال باقی می مانند. بستن این اپلیکیشن ها نیازمند اپلیکیشن اضافی نیست، کافی است منوی برنامه های فعال (Multitasking Screen) را باز کنید و برنامه های پس زمینه را حذف کنید.

android multitasking menu

اکثر گوشیهای اندرویدی در کنار دکمه های back و home دارای دکمه ی منوی Multitasking نیز میباشند. در صورتی که گوشی شما این دکمه را ندارد، احتمالا با دوبار زدن بر روی دکمه ی home و یا نگه داشتن دکمه ی home برای چند ثانیه به این منو دسترسی پیدا خواهید کرد.

4 استفاده از چراغ هشدارها یا اعلانهای نوری

در صورتی که گوشی شما دارای LED چشمکزن هشدار میباشد، آن را از منوی App light notification یا “اعلان های نوری” فعال کنید. در این صورت دیگر نیازی نیست به طور مرتب صفحه گوشی خود را روشن کنید تا ببینید پیام جدیدی دریافت کرده اید یا نه. اگر پیام جدیدی دریافت کرده باشید LED گوشی به حالت چشمکزن درخواهد آمد. (Settings->Sound & Notification)

5 تنظیم نور زمینه و مدت زمان آن

روشن بودن صفحه نمایشهای بزرگ، نیازمند مصرف بیشتر باتری است. با تنظیم مقدار روشنایی (نوردهی) و همچنین زمان Timeout صفحه نمایش میتوانید تا حدود زیادی مصرف باتری را کاهش دهید.

تنظیم نور صفحه نمایش

توصیه میشود تنظیمات مربوط به نور پس زمینه را به صورت دستی انجام دهید و بهترین حالت (بهترین دید صفحه با کمترین روشنایی) را برای خودتان انتخاب کنید و یا آن را بر روی حالت اتوماتیک قرار دهید. همچنین مدت زمان خاموش شدن صفحه نمایش زمان غیرفعال بودن را تا جای ممکن کاهش دهید. هرچه صفحه نمایش بیشتر روشن باشد، مصرف باتری بیشتر خواهد بود.

گرچه بهینه سازی مصرف باتری محدود به این لیست نمیشود و موارد دیگری را نیز شامل میشود. با اینحال تلاش کردیم تا مهمترین و ساده ترین نکات را در اختیار شما قرار دهیم. در کنار انجام تنظیمات فوق میتوانید از اپلیکیشن های کمکی نیز بهره مند شوید که در مطالب بعدی مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

عصرعلم...
ما را در سایت عصرعلم دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار asreelm بازدید : 192 تاريخ : شنبه 22 اسفند 1394 ساعت: 20:19